OM FOTOGRAF

JAN LARSEN

Jeg er selvudlært fotograf med over 15 års erfaring dertil kommer mange år i reklamebranchen og den grafiske verden. Fotografi har været en passion siden mine unge dage, hvor jeg som 14-årig købte mit første kamera og mørkekammerudstyr. Jeg har base på Nordfyn, med et mindre studio til rådighed. Langt de fleste af mine opgaver fotograferes on-location rundt omkring i Danmark og resten af verden.

Jan Larsen

KOMPETENCER

PORTRÆT / "HEADSHOT"

ARKITEKTUR / LANDSKAB

PRODUKTFOTOGRAFI

INDUSTRI / ANLÆG

BILLEDBEHANDLING

GRAFISK KNOWHOW

MINE ER ERFARINGER

Passion, kreativitet og iværksætterkultur

Jeg har i mere end 15 år arbejdet i reklamebranchen og i den grafiske branche. Bl.a. med etableringen af PRO-gruppen i starten af 1990'erne med prepress, trykkeri og digitalt fotostudie som de første på Fyn, og senere som udvikling og produktionschef ved et af reklamebranchens mest innovative bureauer AdPeople, med produktion af kataloger i millionklasse til Dell Computer og med kampagner for kunder som Sonofon, Toyota og Nordea.

 

De seneste år har jeg arbejdet med salg og marketing til nationale såvel som internationale kunder, og har derfor et indgående kendskab til brug af billeder i forbindelse med markeds-føring i alle former for medier, lige fra traditionel print og annoncer over til markedsføring og branding på sociale medier.

UDDANNELSE / KURSER

POCP Phase One Certified Professional

Phase One / Teamwork Digital - London 2015

 

Portrætfotografi / lyslægning

Fotografskolen.nu - Odense 2016

 

BOSIET Off-shore certifikat

Maersk Training - Esbjerg 2014

NETVÆRK

THE HEADSHOT CREW

Internationalt netværk for portræt og "Headshot" fotografer - www.headshotcrew.com

T: +45 5239 3802  I  E: jan@2larsen.dk  I  A: Lillegyden 20 - DK - 5450 Otterup  I  CVR: 36007265

Link to: